2240 лв.

Електрически велосипед Eljoy Allrounder

Публикувано от: Александър Михайлов

24 май, 2017 гр. Варна, обл. Варна

Допълнителна Информация

Състояние: Ново

За контакти

Покажи телефон 087 642 6464

Описание

Вие решавате колко далеч ще стигнете. Само изберете посоката!

Кратко представяне:

изберете скоростта – Allrounder е моделът с най-много възможности за персонификация. Можете да го оборудвате с 250W мотор, за скорост до 25 km/h или с 350W мотор, за скорост до 45 km/h. Окомплектовайте го със скорости с 8 или 10 предавки.
изберете дистанцията – тук изборът е между четири варианта за мощност на батерията – от 313 до 633Wh, с клетки на Sanyo или Panasonic. С най-мощната може да карате до 211 км. с едно зареждане.
мултифункционален - С Allrounder вие решавате дали ще се движите в града, или ще кръжите сред природата.

Описание на продукта:

Най-важното и отличително предимство на Eljoy Allrounder е свободата на избор, която предоставя. Моторът може да бъде 250 или 350W (Bafang, 36V), който монтираме в средната ос – преди скоростите на велосипеда, за по-прецизна работа особено при стръмни участъци. Разполагате с пет степени на асистенция, Pedal Assist Sensor (PAS) и сензор за скорост. Посредством PAS, електрическото подпомагане стартира при завъртане на педалите.
За захранването на мотора на Allrounder може да избирате батерии с капацитет между 313 и 633Wh. Батериите са Li-Ion, произведени по най-съвременна технология от Eljoy. Тъй като зарядните клетки нямат “memory ефект”, батерията може да бъде зареждана по всяко време, което гарантира 700 цикъла живот, равняващо се на около 30 000 км. пробег. Самото зареждане се извършва посредством адаптер, като батерията може да бъде свалена от велосипеда и включена за зареждане където ви е удобно. Дори и тя да се изчерпи докато сте на път, можете да продължите да се движите с Allrounder като със съвсем стандартен велосипед. Максималният му пробег при смесен режим на каране (въртене на педалите комбинирано с асистенция) с най-мощната батерия може да достигне до 211 km.
Покритието на рамката е прахово, устойчиво на надраскване и атмосферни влияния, а всички електрически връзки също са защитени от измокряне.
Към Eljoy Allrounder могат да бъдат добавени и различни аксесоари като багажник, дисаги или широка седалка.
Eljoy Allrounder се произвежда във Варна от екип от професионалисти, отдадени на идеята за екологична градска мобилност.
Предлагаме гаранция 24 месеца на всички компоненти и безплатна доставка за цялата страна!

Техническа спецификация:

Мотор: Bafang, вграден в средната ос, 250W или 350W
Помагане: 5 степени на подпомагане
Контролер: Вграден в мотора
Дисплей: Степен на подпомагане, ниво на подпомагане, средна и максимална скорост, текущо и общо изминато разстояние, външна температура, сензор за околната светлина
Батерия: 36V, 313Wh Li-Ion (по-голяма като опция), направена в България от Eljoy
Сензори: PAS сензор и сензор за скорост
Скорост: Максимална скорост на подпомагане 25(45 км/час за 350W)
Пробег: между 60 и 150 км в зависимост от използваната батерия
Рамка: Алуминий, размери M, L
Гуми: 28 инча
Вилка: Suntour XCT, 100mm ход със заключване
Скорости: Заден дерайльор Shimano Altus 8 скорости
Спирачки: Хидравлични дискови спирачки Tektro, преден диск 180mm, заден диск 160mm

enjoy your Allrounder!
enjoy your way~